Braća Jelić d.o.o.

O nama
Tvrtka Braća Jelić d.o.o. sa sjedištem u Dumovcu, posluje na hrvatskom tržištu od 1992. godine. Najveći dio prodajnog asortimana sastoji se od raznih proizvoda poduzeća Knauf koje slovi za jedno od najvećih proizvođača gipsanih građevinskih materijala i izolacija na svijetu.
Osim navedenih proizvoda tvrtka Braća Jelić d.o.o. bavi se prodajom i servisiranjem strojeva za žbukanje, tvrtke PFT iz Austrije, kao i prodajom rezervnih dijelova za servis. U našem prodajnom asortimanu nalaze se i ostali alati kao i sve što je potrebno za završne unutarnje i vanjske radove u građevinarstvu.
U 2007. godini tvrtka Braća Jelić d.o.o. preselila se u nove prostore sa suvremeno uređenim uredskim, skladišnim i prodajnim prostorom. Useljenje u nove veće prostore pokazatelj je uspješnog poslovanja no ambicije su puno veće i podrazumijeva se daljnji razvoj i širenje. Iz tog razloga, uprava tvrtke poduzela je korake i kupljeni su strojevi za obradu kamena tako da se djelatnost poduzeća proširila i na obradu i postavljanje kamena, a sve u svrhu zadovoljstva krajnjeg potrošača.
Osnovne informacije
Puni naziv tvrtke: Braća jelić društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: Braća Jelić d.o.o.
Sjedište tvrtke: Bilogorska 2G, Dumovec
Tvrtka registrirana kod Trgovačkog suda u Zagrebu
Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar:
OIB: 06972364197
Iznos temeljnog kapitala: 20 000 kn, uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Franjo Jelić
Račun otvoren kod Zagrebačke banke d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
IBAN: HR2423600001101219695
SWIFT:
Fotografije tvrtke Braće Jelić d.o.o. --->